alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg sertésvese | 0 | 17.7 | 0.6 | 1.2 | 0 | 47 |
1 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
1 csapott evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor snidling | 27 | 3.6 | 0.7 | 1.6 | 1.1 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |