| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl szójajoghurt | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 | 
| 2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 db				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 db				
		burgonya  | 
					94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 1 kg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||