alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
25 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
10 dkg napraforgómag | 583 | 22.5 | 49 | 12.3 | 6.3 | 0 |
1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál szójaízesitő fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál füstölt só | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |