| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 60 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
| 1 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
| 50 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 10 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 1 db halászlékocka | 225 | 5.8 | 10.8 | 26 | 0 | 0 |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| fél
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||