alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 kávéskanál tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
30 dkg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 kg báránygerinc | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |