alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
20 dkg szalámi | 532 | 25.1 | 46.1 | 0.3 | 0 | 150 |
20 dkg Pecorino Romano | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |