alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 teáskanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
3 kávéskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
20 dkg brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
20 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
3 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
2 csomag tortellíni | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |