Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Töltött kifli

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Töltött, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek, Tésztafélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 db kifli 120.1 4.1 0.7 25 1.3 0
25 dkg füstölt főtt tarja 197 15 15 0.3 0 85
2 dl tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
20 dkg trappista sajt 365 36 2 50.3 0 3
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint szerecsendió 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A kifliket középen félbevágjuk, a belsejüket kiszedjük.
A sajtot lereszeljük, a füstölt tarját nagyon apró kockákra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a sajtot, a tejfölt, a tarját, ízlés szerint sót, borsot és a szerecsendiót. Ha nem elég sűrű keverünk bele a kivájt kiflibélből.
Megtöltjük a kifliket és 175 fokos, előmelegített sütőben vagy grillsütőben pirosra sütjük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)