A lehártyázott húst felszeleteljük, majd sóval, borssal megszórva meghintjük fátyolnyi liszttel. Részletekben, a felhevített vajon megpirítjuk és öntöttvas lábosba szedjük. A megmaradt zsiradékban a félkarikára vágott hagymát ... tovább
A bélszínt szeleteljük vékony csíkokra. Aprítsuk fel a hagymát, a fokhagymát, a chili paprikát, a petrezselymet, szórjunk rá borsot és keverjük össze az olívaolajjal. Öntsük a csípős pácot a bélszínre és pihentessük néhány ... tovább
A borjúcombot szeletekre vágjuk és gyengéden kiklopfoljuk. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A húst sózzuk, borsozzuk és a zsiradékon pirosra sütjük. A zsiradékból kivesszük és melegen ... tovább
A szalonnát és a gombát finomra vágjuk, majd a szalonnát zsírjára sütjük és a gombával összepároljuk, közben fűszerezzük a bazsalikom harmadával és a zúzott fokhagymával. A borjúhúst vékony szeletekre vágjuk, gyengéden ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra metélt hagymát. A vékony csíkokra vágott borjúhúst átsütjük rajta. Megfűszerezzük és felöntjük a borral. Fedő alatt, kis lángon félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a felszeletelt ... tovább
Az érlelt hátszín pörkölthús méretű kockára vágjuk, majd a lecsepegtetett gombával és a kockára vágott zöldségekkel váltakozva, beáztatott bambuszpálcára húzkodjuk. A kész nyársakat borsozzuk és olajjal bekenjük, fél óra ... tovább
A felhevített olajban süssük barnára a kockára vágott marhahúst, majd tegyük félre. A serpenyőbe dobjuk a félfőre vágott hagymát és a vaj felében, kevergetve, kis lángon, úgy, fél óra alatt, aranybarnára pároljuk. Barnítsuk ... tovább
A póréhagymát 8 négyujjnyi darabra vágjuk és sós vízben roppanósra főzzük. A húst nyolc szeletre vágjuk, gyengéden kiverjük és sózzuk borsozzuk, majd az egyik oldalát mustárral vékonyan megkenjük. a lecsepegtetett pórét a ... tovább
A marhahúst hajszálvékony szeletekre vágjuk, majd kis kockákra aprítjuk. Hozzáadjuk a fűszereket és elkeverve fél órát állni hagyjuk. Ekkor hozzáadjuk a darát és az alaplevet, ezzel is pihentetjük egy fél órát, majd gombócokká ... tovább
Az érlelt bélszínt lehártyázzuk és 2 ujjnyi szeletekre vágjuk. Frissen őrölt borssal és mustárral alaposan bedörzsöljük, rádobunk néhány ágacska rozmaringot és olajjal leöntve, hűtőben érleljük legalább egy napig. Sütés ... tovább