prev
  • Zöldségfelfújt sajttal

    07:40
  • Pacsni

    08:03
  • Fokhagymás paraj

    08:02
  • Cika káposzta

    08:02
  • Kukorica tortilla

    07:58
  • Olasz húsgombóc...

    07:49
  • Bigos

    07:49
  • Férfitorta savanyúkáposztával

    07:49
  • Fiatal tyúk gombapörkölttel és...

    07:49
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    07:40
  • Zöldségfelfújt sajttal

    07:40
  • Pacsni

    08:03
  • Fokhagymás paraj

    08:02
  • Cika káposzta

    08:02
  • Kukorica tortilla

    07:58
  • Olasz húsgombóc...

    07:49
  • Bigos

    07:49
  • Férfitorta savanyúkáposztával

    07:49
  • Fiatal tyúk gombapörkölttel és...

    07:49
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    07:40
  • Zöldségfelfújt sajttal

    07:40
  • Pacsni

    08:03
  • Fokhagymás paraj

    08:02
  • Cika káposzta

    08:02
  • Kukorica tortilla

    07:58
  • Olasz húsgombóc...

    07:49
  • Bigos

    07:49
  • Férfitorta savanyúkáposztával

    07:49
  • Fiatal tyúk gombapörkölttel és...

    07:49
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    07:40
  • Zöldségfelfújt sajttal

    07:40
  • Pacsni

    08:03
  • Fokhagymás paraj

    08:02
  • Cika káposzta

    08:02
  • Kukorica tortilla

    07:58
  • Olasz húsgombóc...

    07:49
  • Bigos

    07:49
  • Férfitorta savanyúkáposztával

    07:49
  • Fiatal tyúk gombapörkölttel és...

    07:49
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    07:40
  • Zöldségfelfújt sajttal

    07:40
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Egyéb négylábúak (60 db.)

Almaborban főtt nyúl

A feldarabolt nyulat sózzuk és borsozzuk meg. A vaj felében süssük hirtelen barnára, ekkor adjuk hozzá a hagymát és a kakukkfüvet. Rövid párolás után, öntsük le a pálinkával és gyújtsuk meg. Ha a lángok kialszanak adjuk hozzá ... tovább

Anatóliai birkanyárs

A birkahúst vágjuk kockára, majd szórjuk meg borssal és sóval. Forgassuk át a lereszelt hagymával és hagyjuk állni egy órát. Húzzuk, beáztatott bambusznyársra, majd, forró parázs felett, süssük, forgatva, nyolc percig. A mentát, ... tovább

Bárány bhuna

Vágjuk kockára a bárányhúst. Pirítsuk meg az olajon a finomra metélt hagymát. Keverjük bele az apróra vagdalt gyömbért, chilit és a fokhagymát. További 2 percig, kevergetve süssük. Ekkor vegyük kicsire a lángot és adjuk hozzá a ... tovább

Bárányborda fűszeres vajban

A bordát szeletekre vágjuk és tenyerünkkel gyengéden megütögetjük. Sózva, borsozva a felforrósított olajon hirtelen megsütjük. Ne szárítsuk ki a húst, nem baj, ha közepe kissé rózsaszín. Tegyük előmelegített tálra. A ... tovább

Báránycomb rókagomba raguval

A báránycombból érméket vágunk és gyengéden megütögetjük, sózzuk, borsozzuk, majd két evőkanál olajon, mindkét oldalukat megsütjük. A húst kiszedjük és melegen tartjuk. A zsiradékhoz hozzáadjuk a maradék olajat, ha ... tovább

Báránycsülök zöldségekkel

A fűszereket, a finomra vagdalt fokhagymát, a negyedelt hagymát és a csülköket edénybe tesszük és ráöntjük a bort, egy éjszakán át pihentessük a hűtőben. Legalább egyszer forgassuk meg. Másnap, a lecsöpögtetett és ... tovább

Báránycurry

Forrósítsuk fel a ghít egy serpenyőben. Pattogásig melegítsük rajta a római köményt és a koriandert. Adjuk hozzá a turmixban összetört hagymát, fokhagymát és gyömbért. Tegyük bele a chilit és a garam masalát, majd dobjuk bele, ... tovább

Bárányegytál

A húst megmossuk, szárazra töröljük és kis kockákra vágjuk. Forró olívaolajon adagonként lepirítjuk, sózzuk. Hozzákeverjük a felaprított hagymát, a zúzott fokhagymát és hozzáadjuk a szétnyomott paradicsomot. Befűszerezzük és ... tovább

Báránylapocka paradicsommal és sütőtökkel

A felkockázott báránylapockát kevergetve süssük aranybarnára a felhevített olajban, ezt tehetjük több részletben is. Végül adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és egy perc pirítás után öntsük fel a borral és a levessel. Dobjuk bele ... tovább

Báránytagine csicseriborsóval

A bárányhúst vágjuk kockára, de a csontot ne dobjuk el. A húst, részletekben, hirtelen süssük barnára az olajban. Egy kanál olajat együnk félre és ebben pattogtassuk ki, a koriandert és a római köményt, úgy két perc alatt. Ekkor ... tovább