alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
1 db cikória | 16 | 1.3 | 0.2 | 2.3 | 0 | 0 |
20 dkg majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
5 cl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
5 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
igény szerint almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |