Száraz pác vadhoz
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint
vadfűszerkeverék |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
igény szerint
fokhagyma |
134 |
6.8 |
0.1 |
26.3 |
0.8 |
0 |
igény szerint
napraforgó olaj |
902 |
0 |
99.8 |
0 |
0 |
0 |
igény szerint
fehérborecet |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
Egy evőkanál, durvára tört fűszerkeverékhez, adjunk két evőkanál olajat, egy evőkanál borecetet és 3 gerezd, vékonyan felkarikázott fokhagymát. Ezzel a keverékkel kenjük be a felszeletelt húst és szorosan fóliába csavarva pihentessük 2 napig. Sütés előtt a fűszereket törölgessük le a hússzeletekről és olajjal vékonyan kenjük át a szeletek mindkét oldalát.
Hirtelen vagy grillen sült húsokat ajánlott így pácolni.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)