| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 maréknyi tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| 50 dkg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
| 4 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 40 dkg carnaroli (rizottórizs) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||