alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg süllő | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 105 |
1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 szál újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál gin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fél citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |