alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
25 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
15 dkg lecsókonzerv | 25 | 1.3 | 0.3 | 4.2 | 1.9 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
50 dkg csusza tészta | 392 | 15 | 3.4 | 72.9 | 3.2 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |