alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg busa | 92 | 18 | 1.9 | 0.6 | 0 | 70 |
1 evőkanál halfűszerkeverék | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |