alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 csapott evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
1/2 dl Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |