alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 szelet kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db szardella | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
3 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 db csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
15 dkg borjúlép | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |