alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
25 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
25 dkg mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
8 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 fél citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 tábla tortabevonó étcsokoládé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |