alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db endívia saláta | 13 | 1.8 | 0.2 | 0.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
4 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |