alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint sütésálló sárgabaracklekvár | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
2 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
kevés cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1/2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dkg élesztő | 78 | 16.7 | 1.2 | 0 | 0.2 | 0 |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
45 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
25 dkg háj | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |