Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Pácolt rántott csirkecomb

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Csirkéből 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Bundázott , Hirtelen sült, Olajsütő, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 db csirke felsőcomb ? ? ? ? ? ?
1 teáskanál erős pista ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
3 gerezd fokhagyma  134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
1 evőkanál méz 327 0.4 0 81 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
igény szerint liszt 339 11.7 2.7 70.7 4.7 0
igény szerint tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
igény szerint zsemlemorzsa 344 10.2 0.9 73.3 4.2 0
igény szerint olaj 899 0 99.9 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkecombokat lebőrözzük és kicsontozzuk, a bőrt és a csontot tegyük el levesnek. A paprikakrémből, a mézből, a zúzott fokhagymából, ízlés szerint sózva, borsozva készítsünk krémet, majd kenjük rá a combokra és hagyjuk állni néhány órát. A szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába panírozzuk, majd középforró olajban pirosra sütjük.
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)