alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fokhagyma granulátum | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál füstölt paprika (édes) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustár por | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
2 kg oldalas | 429 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |