alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg áfonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg fekete ribizli | 49 | 0.9 | 0.2 | 9.5 | 6.8 | 0 |
20 dkg faeper | 39 | 0.4 | 1 | 11 | 0.7 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 evőkanál porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
10 db babapiskóta | 389 | 9.7 | 4.4 | 77.7 | 0 | 0 |
3 evőkanál tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
2 evőkanál narancslikőr | ? | ? | ? | 31 | 0 | 0 |
1 ág citromfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
25 dkg mascarpone | 450 | 7 | 45 | 2 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |