alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 evőkanál baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
1 teáskanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
15 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
25 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
25 dkg mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |