alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál gyömbérpor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál görögszéna mag | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |