Libanoni hétfűszer keverék (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 3
Helye a tartalomjegyzékben:   Fűszerkeverékek, ízesítők 
Cimkék: Fűszerkeverékek

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 evőkanál gyömbérpor 0 ? ? ? ? ?
2 evőkanál görögszéna mag 0 ? ? ? ? ?
4 evőkanál feketebors 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál szerecsendió 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál fahéj 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál szegfűszeg 0 0 0 0 0 0
4 evőkanál római kömény 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az alapanyagokat keverjük össze és őröljük lisztfinomságúra. Zárható üvegben tároljuk. 1 kg húshoz kb. két evőkanálnyi szükséges. Ne csináljunk túl sokat, mert veszít az aromájából.