alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
3 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |