| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 db kucura, malactartó | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 3 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 5 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 2 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 2 db				
		zöldpaprika   | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 2 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 | 
| 1 evőkanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||