alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
4 db kovászos uborka | 12 | 0.7 | 0.2 | 1.9 | 0 | 0 |
50 dkg újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |