alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
6 db körte | 53 | 0.4 | 0.3 | 12 | 2.8 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
20 dkg roquefort sajt | 357 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 88 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |