alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szelet citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |