alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg káposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 dkg élesztő | 78 | 16.7 | 1.2 | 0 | 0.2 | 0 |
1 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
20 dkg margarin (35% zsírtartalmú) | 306 | 22.2 | 23.3 | 1.4 | 0 | 96 |
50 dkg finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |