alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
30 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
35 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
7,5 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
kevés cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 fej salotta hagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomó snidling | 27 | 3.6 | 0.7 | 1.6 | 1.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |