alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 teáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |