alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 maréknyi bébispenót | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
2 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
3/4 kg csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |