Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Füstölt lazactatár

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Előételek 
Cimkék: Előételek, Halak és hidegvérűek, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Karácsony, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Zöldség, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 evőkanál friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 maréknyi olívabogyó 138 1.4 13.9 1.8 2.4 0
1 evőkanál kapribogyó 0 0 0 0 0 0
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
25 dkg füstölt lazac ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A lazacot, a lilahagymát, a kapribogyót és az olívát finomra vágjuk, majd a borssal és a citromlével ízesítve elkeverjük. Kerek formába nyomkodjuk és feldíszítve tálaljuk.
Vajas pirítósra kenve fogysztjuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)