alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
6 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |