alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
t teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
25 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
50 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
50 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg köles | 350 | 9.5 | 3.9 | 68.8 | 3.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |