| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 teáskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 40 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 liter paradicsomlé 100%-os | 43 | 0.2 | 0.04 | 10.7 | 0.3 | 0 |
| 60 dkg
hátszín |
249 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 2 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 20 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||