alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
5 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
5 dkg mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint szölő levél | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |