Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Burgonyás melegszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Hústalan feltétek, Reggeli, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Böjt, Rakott, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Reform konyha
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
20 dkg burgonya  94 2.5 0.2 20 2.5 0
5 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
1 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
4 evőkanál tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
5 dkg karaván sajt 312 16.5 26.4 1.7 0 96
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 késhegynyi szerecsendió 0 0 0 0 0 0
2 gerezd fokhagyma  134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
12 szelet toastkenyér ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A maradék főtt burgonya legjobb felhasználási módja.
A hozzávalókat, a kenyér kivételével mixerben összekeverjük, majd a mindkét felükön gyengén megpirított kenyerekre kenjük és felső lángon vagy grillsütőben pirosra sütjük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)