alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
15 dkg juhsajt (kaskavál) | 225 | 31.4 | 9.6 | 0.2 | 0 | 0 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 fej radicchio | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej endívia saláta | 13 | 1.8 | 0.2 | 0.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |