alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
1 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |