alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
80 dkg őzlapocka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |