| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 40 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 | 
| 1 csokor				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 2 db				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 3 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||