alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
1 csokor sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
3 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |