alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 maréknyi orsótészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál ételízesítő | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi mirelit zöldborsó | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1.3 | 0 |
4 szál bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db cseresznyepaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |