alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
8 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
2 evőkanál lenmag | 377 | 24.4 | 30.9 | 0 | 38.6 | 0 |
8 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
40 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |