| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
| igény szerint lenmag | 377 | 24.4 | 30.9 | 0 | 38.6 | 0 |
| 6 szelet kolozsvári szalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
| 1.5 liter húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| igény szerint napraforgómag | 583 | 22.5 | 49 | 12.3 | 6.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||