alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
6 dkg zabkorpa | 340 | 15.3 | 5.5 | 57 | 18.5 | 0 |
10 dkg kenyérliszt | 331 | 10.7 | 1.9 | 71.5 | 9.9 | 0 |
1.5 teáskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1.5 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
1 késhegynyi konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |